Jdi na obsah Jdi na menu
 


Seminář pro učitele odborných předmětů

logo-iq-industry.jpgProjekt je zaměřen na úspěšné absolvování programu dalšího vzdělávání učitelů odborných předmětů a praktického vyučování na témata technických inovací v průmyslových firmách. Cílem je podpořit tvorbu moderních školních vzdělávacích programů ke zvýšení kompetencí učitelů v souladu s měnícími se požadavky průmyslu na kvalifikaci absolventů škol.                            www.iqindustry.cz

Dne 26.ledna 2012 organizovala naše společnost seminář pro učitele odborných předmětů střeních škol technického směru. Stalo se tak v rámci projektu IQ industry a v úzké součinnosti s naší partnerskou školou VOŠ a SPŠ Kladno. Cílem bylo předat nejnovější poznatky ze strojírenské praxe v oboru nových materiálů a jejich logistiky. Součástí akce, které se zúčastnilo 15 pedagogů byla i exkurze do provozu - těžké a lehké obrobny a pracoviště zámečníků.

Děkujeme touto cestou všem účastníkům za pozornost a velmi milou atmosféru kterou na semináři vytvořili, a VOŠ a SPŠ Kladno za spolupráci při organizačním zajištění a vytrvalou morální podporu.   

   Zahájení semináře ředitelem VOŠ a SPŠ KladnoPřednáška

Z exurze - těžká obrobna